Gastblogger bij Gonect

Heb je er al eens aan gedacht om jouw kennis te delen met een grote groep geïnteresseerde mensen en ben je op zoek naar een platform waarop jij je blogs kunt presenteren? Dan bieden wij waar je naar op zoek bent! Blogs op Gonect.nl genereren een grote groep lezers. Dit wordt vooral gegenereerd door zelf geschreven content, om die frequente te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar topbloggers! Ben jij een expert in een of meerdere onderwerpen gerelateerd aan online marketing? Dan zien wij jouw verhaal graag tegemoet.

Waarom je gastblogger moet worden?

Maar waarom zou je juist bij ons gastblogger worden? Heel simpel, neem bijvoorbeeld de volgende redenen:

Publiciteit – Een blog is een ideaal podium om jouw ideeën met de rest van de wereld te delen. Wanneer je een gastblog bij ons indient dan zullen wij er voor zorgen dat jouw blog goed onder de aandacht komt. Zo krijgt jouw blog een mooi plaatsje op een website met 10000 bezoekers.

Expertpositie – Naast dat jouw blog door veel mensen bekeken zal worden, is het ook voor jouw personal branding een perfect instrument. Wanneer je jouw blog bij ons indient, wordt natuurlijk ook jouw naam vermeld zodat de lezers zien dat jij dé expert bent in jouw vakgebied.

Externe linkbuilding – Door een blog bij ons te plaatsen krijg je één extra link naar jouw website wat goed is voor jouw vindbaarheid.  Deze link zal worden opgenomen in de auteursvermelding.

Leren – Het schrijven van een blog is natuurlijk ook erg leerzaam. Doordat je een blog schrijft ga je jezelf namelijk echt verdiepen in een specifiek onderwerp.

Bloggen is leuk – Last but not least, bloggen is super leuk! Wanneer je veel passie voor iets hebt, dan vind je het erg leuk om erover te schrijven en om jouw passie met zo veel mogelijk mensen te delen. Het schrijven van gastblogs is hiervoor een perfecte methode!

Voorwaarden

Natuurlijk willen wij enkel kwalitatieve blogs plaatsen. Bij het schrijven is het daarom belangrijk om de volgende punten in gedachten te houden.

Je schrijft op een persoonlijke titel

Promotionele content wordt niet geaccepteerd – Wij plaatsen alleen inhoudelijke artikelen die zijn gericht op het delen van kennis.

Alleen unieke content wordt geaccepteerd – Het is niet toegestaan om plagiaat te plegen en het artikel is dus speciaal voor Gonect geschreven zonder dat het wordt aangeboden op andere websites. Wanneer het auteursrecht wordt overtreden liggen de risico’s bij de auteur.

Alleen kwalitatieve artikelen worden geaccepteerd – Ieder artikel wordt nauwkeurig doorgelezen op kwaliteit. Het heeft dus geen nut om korte, niet kwalitatieve artikelen in te sturen. Artikelen dienen daarom een minimale lengte te hebben van 1000 woorden.

Bloggen over (online)marketing – Wij accepteren alleen blogs die van meerwaarde zijn voor ons vakgebied.

Afbeeldingen – Afbeeldingen dienen uniek te zijn. Wanneer het auteursrecht wordt overtreden liggen de risico’s bij de auteur.

Lees hier een uitgebreidere weergave over onze huisregels voor auteurs.

 Meld je nu aan als gastblogger!

Ben je enthousiast geworden en wil je jezelf aanmelden als gastblogger bij Gonect Online Marketing? Meld je dan nu aan via info@gonect.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier!


Gert Meeuws
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp