Huisregels voor gastbloggers

Er zijn een aantal huisregels die wij hanteren voor de gastbloggers van Gonect. Dit zijn de volgende:

  • De gastbloggers bieden hun artikelen aan ter review. De eindredactie en het inplannen van het artikel gebeurt door de redactie. Natuurlijk wordt hierbij wel zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de gastblogger.
  • Zonder bronverwijzing of zonder toestemming is het niet toegestaan om artikelen van andere websites gedeeltelijk of geheel over te nemen. Ook bij vertalingen moet er een duidelijke bronvermelding aanwezig zijn.
  • Er dient net taalgebruik toegepast te worden in artikelen. Ongepast taalgebruik en persoonlijke beledigingen mogen niet voorkomen.
  • Als gastblogger is het niet toegestaan om je te laten betalen om te schrijven over producten, diensten of organisaties.
  • Het doorplaatsen van een artikel, of het gedeeltelijk doorplaatsen, op bijvoorbeeld de eigen site is pas mogelijk na het moment van plaatsen op Gonect.nl met een verwijzing naar het eerder geplaatste artikel.
  • Er mag alleen een promotioneel bericht in een artikel worden opgenomen wanneer dit expliciet met de redactie is afgesproken. Daarnaast moet dit ook voor de lezers herkenbaar zijn.
  • Als gastblogger is het niet toegestaan om promotie te maken voor een bedrijf, producten en/of diensten. Daarnaast mogen de artikelen op Gonect.nl ook niet worden gebruikt voor linkpromotie of linkbuilding. Het is wel mogelijk om bij de auteursvermelding een link te plaatsen naar de eigen website.
  • Artikelen mogen niet worden doorgeplaatst op andere websites tenzij er iets anders is afgesproken. Hiermee willen we duplicated content voorkomen.

Gastblogger worden bij Gonect Online Marketing?

Wil je ondanks de bovenstaande voorwaarde jezelf toch dolgraag aanmelden als gastblogger bij Gonect Online Marketing? Meld je dan nu aan via info@gonect.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier!


Gert Meeuws
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp