Contentmarketeer

 

Locatie: Someren
Dienstverband: Fulltime

 

Denk jij bij het lezen van deze vacaturetekst: dat kan ik beter? Top! Wij zijn namelijk op zoek naar iemand die teksten schrijft die indruk maken. Maar ook iemand die spetterende, creatieve visuals maakt. Iemand die de aandacht weet te trekken en de doelgroep weet te boeien.

”Wie zijn jullie dan?”

Wij zijn Gonect, het eerlijkste onlinemarketingbureau van Brabant, in het gemoedelijke Someren. Wij zijn een jong, informeel en hecht team dat het beste uit elkaar en onze klanten haalt. Dit bewijzen wij iedere dag en we houden het begrijpelijk voor onze klanten. Dat laatste is bij Gonect enorm belangrijk. We staan voor oplossingen die we simpel maken: geen abracadabra dus!

We staan met beide benen op de grond.
Bij Gonect kennen en respecteren we elkaar. Dat betekent dat je bij ons écht jezelf kunt zijn.

We blijven altijd groeien. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, in een richting waar jij warm voor loopt. Daar mag je ons aan houden.

Samen met elkaar. Wij zijn specialisten die geloven in de unieke kracht van ‘samen’. Fouten maken mag: daar leren we van! Maar belangrijk is dat we elkaar altijd helpen om beter te worden. Samen vormen we één sterk team, dat samen werkt, samen leert én samen plezier maakt.

 

”Wat verwachten jullie van mij?”

Jij zorgt ervoor dat we met zowel social media als met e-mailmarketing altijd content met impact maken. Jij vraagt je constant af hoe je de content naar een hoger niveau kunt brengen. Jij stopt pas als je het wauw-gevoel hebt en de verwachting van de klant overtroffen is. Jij kijkt altijd naar hoe contentmarketing een rol kan spelen binnen de klantstrategie. Je maakt veel content voor social media, e-mailmarketing en SEO als onderdeel van een sterke multi-channel aanpak. Tevens schrijf je blogs voor Gonect en creëer je klantcases voor op de website om deze vervolgens via onze social media en nieuwsbrief te verspreiden.

Je creëert samen met het team creatieve content voor op social media en in mailings en zorgt dat dit op het juiste kanaal bij de juiste doelgroep terechtkomt. Je kent de mogelijkheden van social media en e-mailmarketing en weet hoe je de resultaten van campagnes in begrijpelijke taal naar klanten en teamleden communiceert.

Je zal in het begin vooral meedraaien binnen ons social- en e-mailteam, maar ook onze SEO en advertising teams staan te springen om een contentmarketeer bij wie ze advies kunnen inwinnen.

Kortom: we zijn op zoek naar iemand die zich binnen Gonect kan positioneren als hét aanspreekpunt als het gaat om tekst en beeld.


We zoeken iemand die:

 • ervaring heeft met het creëren van content voor bedrijven: jij ziet overal een verhaal in en pakt van nature de juiste invalshoek;
 • bekend staat om het schrijven van pakkende teksten (zowel kort als lang) zonder spel-of taalfouten;
 • zaken tot in de puntjes afrondt;
 • ervaring heeft met grafische programma’s, bij voorkeur met Photoshop;
 • niet alleen uitvoerend te werk gaat, maar vooral ook het grote plaatje ziet en er warm voor loopt om krachtige contentstrategieën uit te denken;
 • niet bang is om kritisch te zijn op de huidige werkwijze en de dienst te ontwikkelen;
 • creatief, analytisch, strategisch, zorgvuldig, sociaal en communicatief vaardig is: zowel richting collega’s als richting klanten;
 • ambitieus is en alles op alles zet om het beste resultaat voor de klant te behalen;
 • een proactieve houding heeft en uit zichzelf met creatieve ideeën komt;
 • bij voorkeur ook de Engelse en Duitse taal goed beheerst;

 

”Wat hebben jullie te bieden?”

Bij Gonect is het hard werken, maar wel in een gezellig team met een positieve werksfeer. Je zal merken dat je collega’s enthousiast zijn en net zoals jij gaan voor het beste resultaat. Ook is het typisch Gonect dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt in je werk.

Niet geheel onbelangrijk: je ontvangt een marktconform salaris en goed presteren wordt beloond. De functie is per direct beschikbaar en als je wilt kun je een deel van je werkzaamheden remote uitvoeren. We verwachten wel dat je minimaal twee dagen op kantoor bent: in het begin liever nog wat meer zodat iedereen je kan leren kennen. Wel zo gezellig!

Om jezelf te blijven ontwikkelen krijg je bij Gonect zelfontwikkelingsuren onder werktijd, we organiseren wekelijks een kennissessie en hebben een tweemaandelijkse boekenclub (overigens geen verplichting). Verder hebben we meerdere keren per jaar een personeelsuitje en iedere week een vrijdagmiddagborrel.

Werken bij Gonect

”Ik ben enthousiast geworden! Wat nu?”

Vul hieronder het contactformulier in of stuur je CV en motivatie naar info@gonect.nl.

Je kunt ook direct contact met ons opnemen via 085 401 3593.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Word jij onze nieuwe collega?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Gert Meeuws via 085 401 3593. Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Gert Meeuws
 • Hoe heb je ons gevonden?
 • Upload je CV
 • Upload je motivatiebrief
 • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp