Gezocht: E-mailmarketeer

Locatie: Someren
Dienstverband: Fulltime

 

Laat jij de mails van je klanten opvallen in overvolle mailboxen? Weet jij de klantreis perfect aan te vullen met pakkende mailings? Ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om mailings nog beter te laten presteren? Zie jij de uitdaging in het vertalen van commerciële doelstellingen van de klant naar succesvolle e-mailcampagnes? Dan zoeken wij jou!

 

”Wie zijn jullie dan?”

Wij zijn Gonect, een onlinemarketingbureau uit Someren, het gemoedelijkste dorp van Brabant. Wij zijn een jong, informeel en hecht team dat het beste uit elkaar en onze klanten haalt.

Onze specialisaties zijn zoekmachineoptimalisatie (SEO), Pay Per Click (PPC, zoals Google Ads, Amazon, affiliate marketing, etc.), social media en e-mailmarketing. Het voornaamste doel: we helpen bedrijven om online succes te behalen en hun doelen te bereiken.

Onze klanten zijn zeer divers. We bedienen veel webshops, maar ook B2B-markten en alles daartussen, zowel nationaal als internationaal.

 

”Wat verwachten jullie van mij?”

Je bent verantwoordelijk voor de e-mailmarketing van onze klanten. Je bedenkt slimme geautomatiseerde mail flows, je schrijft, maakt en verzend nieuwsbrieven (in ActiveCampaign / Mailchimp), zorgt voor pakkende teksten en visuals en rapporteert hierover naar de klanten. Daarnaast ben je altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, automations en tools om efficiënter en resultaatgerichter te werken. Samen met collega’s en de klant zorg je ervoor dat e-mailmarketing een solide onderdeel is van de marketingstrategie. Werkervaring in e-mailmarketing is een pré, maar we staan ook open voor nieuw talent!

We zoeken iemand die:

 • Uitdaging ziet in het verhogen van de open- en klikratio en het verlagen van het uitschrijfpercentage;
 • Met de juiste woorden, de ontvanger de gewenste stappen laat nemen;
 • Grafisch is onderlegd (ervaring met Photoshop is een pre) en de ideeën makkelijk kan omzetten naar creatieve ontwerpen;
 • Niet tegen een foute uitlijning kan in een mailing, lekker secuur;
 • Altijd op zoek is naar mogelijkheden om e-mailmarketing nog beter te laten presteren;
 • Analytisch, strategisch, zorgvuldig en sociaal is;
 • Een proactieve houding heeft, alle ideeën zijn welkom;
 • Ambitieus is. Wij en onze klanten willen vooruit! Jij toch ook?

 

”Wat hebben jullie te bieden?”

Het allerbelangrijkste is dat wij een goede combinatie bieden van gezelligheid en hard werken! We gaan altijd voor resultaat, maar zorgen dat dit met enthousiasme gebeurt. We geven je dan ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je taken.

Je ontvangt een marktconform salaris (met pensioen en reiskostenvergoeding) en goed presteren wordt proactief beloond. De functie is per direct beschikbaar.

Een deel van je werkzaamheden kunnen remote uitgevoerd worden. We verwachten wel dat je minimaal twee tot drie dagen op kantoor bent. Wel zo gezellig!

Groei en ontwikkeling zitten in ons DNA. Daarom organiseren we wekelijkse kennissessies, hebben we een boekenclub en krijg je veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

En verder organiseren we natuurlijk regelmatige teamuitjes, (digitale) borrels en andere gezelligheden!

Werken bij Gonect

”Ik ben enthousiast geworden! Wat nu?”

Vul hieronder het contactformulier in of stuur je CV en motivatie naar info@gonect.nl.

Je kunt ook direct contact met ons opnemen via 085 401 3593.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 

 

 

Word jij onze nieuwe collega?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Gert Meeuws via 085 401 3593. Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Gert Meeuws
 • Hoe heb je ons gevonden?
 • Upload je CV
 • Upload je motivatiebrief
 • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp