Gezocht: Ervaren socialmedia-marketeer

Locatie: Someren
Dienstverband: Fulltime of Parttime

 

Zie jij het als een uitdaging om Gonect als socialmedia-expert op de kaart te zetten? Is het bedenken van een goed doordachte socialmediastrategie jouw tweede natuur?

Neem jij graag de leiding en zie jij het als een hobby om de ontwikkelingen van socialmediakanalen op de voet te volgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

”Wie zijn jullie dan?”

Wij zijn Gonect, een onlinemarketingbureau uit Someren, het gemoedelijkste dorp van Brabant. Wij zijn een jong, informeel en hecht team dat het beste uit elkaar en onze klanten haalt.

Onze specialisaties zijn socialmediamarketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online adverteren (Google Ads, Amazon, etc.) en e-mailmarketing. En we helpen bedrijven om online succes te behalen.

Onze klanten zijn zeer divers. We bedienen veel webshops, maar ook B2B-markten en alles daartussen. Onze klanten opereren zowel nationaal als internationaal.

 

”Wat verwachten jullie van mij?”

Je bent verantwoordelijk voor het resultaat uit social media voor onze klanten. Je neemt de leiding over de dienst en bent gedreven deze verder te ontwikkelen. Je streeft altijd naar een hoger niveau, the sky is the limit!

Jij bent de aangewezen persoon voor het vertalen van de doelen van de klant naar succesvolle socialmediacampagnes. Samen met collega’s van andere teams zorg je dat de verschillende marketingkanalen goed op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Je maakt social media een sterk onderdeel van een multichannel aanpak.

Je creëert samen met het team creatieve content en zorgt dat dit op het juiste kanaal bij de juiste personen terecht komt. Je kent de mogelijkheden van het adverteren op social media en weet hoe je de resultaten van campagnes in begrijpelijke taal naar klanten en teamleden communiceert.

 

We zoeken iemand die:

 • Minimaal twee jaar ervaring heeft als socialmedia-marketeer (inhouse of bureauzijde);
 • Gonect als socialmedia-expert op de kaart zet;
 • De leiding heeft over een eigen klantportfolio;
 • Weet hoe je een krachtige socialmediastrategie opzet;
 • Kritisch is op de huidige werkwijze en die die dienst verder wil ontwikkelen;
 • Ervaring heeft met het maken van content voor social media (zowel organisch als betaald);
 • Analytisch, strategisch, zorgvuldig en sociaal is;
 • Alles op alles zet om het beste resultaat voor de klant te behalen;
 • Ambitieus is. Wij willen vooruit! Jij toch ook?
 • Een proactieve houding heeft, alle ideeën zijn welkom;
 • Communicatief en tekstueel sterk is;

 

”Wat hebben jullie te bieden?”

Het allerbelangrijkste is dat wij een goede combinatie bieden van gezelligheid en hard werken! We gaan altijd voor resultaat, maar zorgen dat dit met enthousiasme gebeurt. We geven je dan ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je taken.

Je ontvangt een marktconform salaris en goed presteren wordt beloond. De functie is per direct beschikbaar.

Een deel van je werkzaamheden kunnen remote uitgevoerd worden. We verwachten wel dat je minimaal twee tot drie dagen op kantoor bent. Wel zo gezellig!

Groei en ontwikkeling zitten in ons DNA. Daarom organiseren we wekelijkse kennissessies, hebben we een boekenclub en krijg je veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

En verder organiseren we natuurlijk regelmatige teamuitjes, (digitale) borrels en andere gezelligheden!

 

Werken bij Gonect

”Ik ben enthousiast geworden! Wat nu?”

Vul hieronder het contactformulier in of stuur je CV en motivatie naar info@gonect.nl. Je kunt ook direct contact met ons opnemen via 085 401 3593.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Word jij onze nieuwe collega?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Gert Meeuws via 085 401 3593. Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Gert Meeuws
 • Hoe heb je ons gevonden?
 • Upload je CV
 • Upload je motivatiebrief
 • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp