Gezocht: Technische SEO-Specialist – Online Marketeer

Ben je helemaal gek van online marketing en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je het analytische vermogen om de online prestaties van bedrijven te meten en op basis daarvan de vindbaarheid van een website te verbeteren? Vind je het leuk om met bedrijven mee te kijken hoe online marketing de winstgevendheid van een bedrijf verder kan verbeteren? Duik jij graag in de code van een website om vervolgens met webbouwers en collega’s te sparren over technische verbeteringen? Kortom, ben je op zoek naar een functie met de focus op Search Engine Optimization (SEO)? Dan zoeken wij jou!

”Wie zijn jullie dan?”

Wij zijn Gonect, een online marketingbureau gevestigd in het gemoedelijkste dorp van Brabant, Someren. Wij zijn een jong, informeel en hecht team dat het beste uit elkaar en onze klanten haalt. We helpen bedrijven om het maximale uit online marketing te halen. Zo bedenken we online marketingstrategieën en helpen we bedrijven dit te implementeren en optimaliseren. We zijn gespecialiseerd in; zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads opzetten en optimaliseren, het geven van social media-advies en het opzetten van slimme campagnes voor e-mailmarketing.

”Wat verwachten jullie van mij?”

Je volgt de online marketing-ontwikkelingen op de voet en je vindt het een uitdaging om kansen te ontdekken voor ons en onze klanten op het gebied van search engine optimization. Je adviseert de klanten op basis van jouw visie en expertise en werkt mee aan het optimaliseren van websites. Je bent niet op je mondje gevallen en durft gerust naar nieuwe of potentiële klanten te gaan. Ervaring in online marketing is een pré, maar we staan ook open voor nieuw talent! We zoeken iemand die:

  • Kennis heeft van: SEO (content writing, link building, etc.), Google Analytics, Google Tag Manager
  • (Basis)kennis heeft van HTML/CSS, ervaring heeft met verschillende CMS’en, maar het vooral érg leuk vindt om hier meer over te leren
  • Analytisch, strategisch, zorgvuldig en sociaal is
  • Een proactieve houding heeft. Alle ideeën zijn welkom!
  • Taalkundig- en communicatief sterk is

”Wat hebben jullie te bieden?”

Het allerbelangrijkste is dat wij een goede combinatie hebben tussen gezelligheid en hard werken! We gaan altijd voor resultaat, maar zorgen dat dit wel met enthousiasme gebeurt. We geven je dan ook de vrijheid en de verantwoordelijkheid in je taken. Je hebt de ruimte om uit te groeien tot een ervaren technische online marketeer! Je ontvangt een marktconform salaris en tevens wordt goed presteren beloond. De functie is per direct beschikbaar en we staan open voor zowel een parttime als een fulltime invulling. Het is mogelijk om zelf je werktijden in te plannen, maar dit kunnen we samen nader bepalen. Daarnaast hebben we koffie in overvloed, een alcoholische versnapering voor de vrijdagmiddagborrels en een tafeltennis-setje en spellen in overvloed om het hoofd leeg te maken.

”Ik ben enthousiast geworden! Wat nu?”

Vul hieronder het contactformulier in of stuur je CV en motivatie naar info@gonect.nl.

Je kunt ook direct contact met ons opnemen via 085 401 3593.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Online Marketing Bureau Gonect
  • Upload je CV
  • Upload je motivatiebrief
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

De laatste trends weten? Ontvang onze nieuwsbrief!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp