Gezocht: SEO Specialist – Online Marketeer

Ben je helemaal gek van online marketing en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je het analytische vermogen om de online prestaties van bedrijven te meten en op basis daarvan de vindbaarheid van een website te verbeteren? Vind je het leuk om met bedrijven mee te kijken hoe online marketing de winstgevendheid van een bedrijf verder kan verbeteren? Kortom, ben je op zoek naar een functie met de focus op Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA) en content writing? Dan zoeken wij jou!

”Wie zijn jullie dan?”

Wij zijn Gonect, een online marketingbureau gevestigd in het gemoedelijkste dorp van Brabant, Someren. Wij zijn een jong, informeel en hecht team dat het beste uit elkaar en onze klanten haalt. We helpen bedrijven om het maximale uit online marketing te halen. Zo bedenken we online marketingstrategieën en helpen we bedrijven dit te implementeren en optimaliseren. We zijn gespecialiseerd in; het optimaliseren van websites voor een betere vindbaarheid, Google AdWords campagnes opzetten en optimaliseren, zoekmachine optimalisatie (SEO), het geven van social media advies en het opzetten, inzetten en optimaliseren van e-mailmarketing.

”Wat verwachten jullie van mij?”

Je volgt de online marketing ontwikkelingen op de voet en je vind het een uitdaging om kansen te ontdekken voor ons en onze klanten. Je adviseert de klanten op basis van jouw visie en expertise en werkt mee aan het optimaliseren van websites. Je bent niet op je mondje gevallen en durft gerust naar nieuwe of potentiële klanten te gaan. Ervaring in online marketing is een pré, maar we staan ook open voor nieuw talent! We zoeken iemand die:

  • Kennis heeft van: SEO, Google Analytics, Google Tag Manager, linkbuilding en content writing
  • (Basis)kennis heeft van HTML/CSS, ervaring heeft met verschillende CMS’en en ervaring heeft met SEA / Google AdWords
  • Analytisch, strategisch, zorgvuldig en sociaal is
  • Een proactieve houding heeft. Alle ideeën zijn welkom!
  • Affiniteit heeft met het wereldwijde web en alles wat daarmee verbonden is
  • Taalkundig- en communicatief sterk is

”Wat hebben jullie te bieden?”

Het allerbelangrijkste is dat wij een goede combinatie hebben tussen gezelligheid en hard werken! We gaan altijd voor resultaat, maar zorgen dat dit wel met enthousiasme gebeurt. We geven je dan ook de vrijheid en de verantwoordelijkheid in je taken. Je hebt de ruimte om uit te groeien tot een ervaren technische online marketeer! Als we naar het zakelijke gedeelte kijken, dan ontvang je een marktconform salaris. Tevens wordt goed presteren beloond. De functie is beschikbaar vanaf april en het betreft een dienstverband voor 30-40 uur per week. Het is mogelijk om zelf je werktijden in te plannen, maar dit kunnen we samen nader bepalen. Daarnaast hebben we koffie in overvloed, een alcoholische versnapering voor de vrijdagmiddagborrels en een tafeltennis setje, Nintendo en X-Box om het hoofd leeg te maken.

”Ik ben enthousiast geworden! Wat nu?”

Vul hieronder het contactformulier in of stuur je CV en motivatie naar info@gonect.nl.

Je kunt ook direct contact met ons opnemen via 085 401 3593.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier!


Mobile marketing tips

De laatste trends weten? Ontvang de nieuwsbrief!

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp