Online Marketing Advies

Op zoek naar online marketing advies voor jouw bedrijf?

Het wordt voor bedrijven steeds belangrijker om ook online onder de aandacht te komen van de doelgroep. Dit komt omdat tegenwoordig maar liefst 95% van de Nederlanders al gebruikt maakt van Google wanner hij of zij op zoek gaat naar een product of dienst. Maar op social media liggen grote kansen voor bedrijven. Niet gek ook want 70% van de Nederlanders heeft een social media account. Voor bedrijven is online marketing daarom zeker iets om rekening mee te houden. Komt jouw bedrijf uit de regio Eindhoven? Dan is Gonect Online Marketing het bedrijf voor jou wanneer je op zoek bent naar een passend online marketing advies.

Hoger in Google door SEO of Google Ads (SEA)

Wil je met je bedrijf beter naar voren komen in de online zoekmachines? Dan kan dit op twee manieren. Namelijk door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Ads (voorheen Google AdWords). Door middel van SEO wordt jouw bedrijf op een gratis (organische) manier beter vindbaar in de zoekmachines. Er zit echter wel veel tijd in om de gratis vindbaarheid van je bedrijf te verbeteren. Wanneer je hier niet op kunt wachten, dan is SEA misschien iets voor jou. Op deze manier sta je door middel van advertenties meteen bovenaan in de zoekresultaten van Google. Voor beide manieren valt iets te zeggen. Wij bieden je een passend online marketing advies bij de door jouw gekozen strategie.

Social Media Advies

Maar ook wanneer je op social media goed wilt scoren met je bedrijf bieden wij je graag een passend online marketing advies. Onze experts op het gebied van social media zullen samen met je sparren over de beste social media strategie voor jouw bedrijf. Hoe wordt adverteren op social media bijvoorbeeld interessant voor jouw bedrijf?

Online Marketing advies voor..

De dienstverlening van Gonect Online Marketing is onder te verdelen in vier categorie├źn. Wanneer je meer informatie wilt over een bepaalde dienst, klik dan op deze links of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Gonect Online Marketing is gecertificeerd Google Partner:

Google Gecertificeerde Partner