Ons team

Sfeerfoto Willem
Gert Meeuws - Online Marketing Adviseur

Gert Meeuws

Online Marketing Adviseur
Denk je aan Gert, dan denk je aan sterke social media strategieën en briljante e-mailmarketing campagnes. Snappen, posten, liken en swipen… Gert weet hoe het werkt, al blijft hij altijd met beide benen op de grond staan. Als hij geen klantenrelaties bouwt en koestert, dan staat hij achter zijn barbecue te grillen.
Gert Meeuws - Online Marketing Adviseur

Bart Rietjens

Online Marketing Adviseur
Bart is een échte online marketeer die de efficiëntie in alles opzoekt. Als co-owner van Gonect breidt hij zijn netwerk uit zodat hij klanten altijd verder kan helpen, ook al valt het buiten de scope van Gonect. Dit doet hij in combinatie met zijn goede humeur en hersenspinsels. Hij vindt het fijn om orde te scheppen in de creatieve chaos.
Bart Rietjens - Online marketing adviseur
Mark Dreverman - SEO specialist

Mark Dreverman

SEO-specialist
Scherpzinnig en analytisch. Mark denkt in kansen, gelooft in mogelijkheden. Samen met zijn SEO-collega’s heeft Mark maar één doel voor ogen: ervoor zorgen dat alle klanten online beter gevonden worden. Hoe hij dat doet? Met een stevige bak koffie in zijn hand en een goede aanpak die we voor nu nog even niet verklappen.
Mark Dreverman - SEO-specialist
Koen van Ruth - Online Advertising Specialist

Koen van Ruth

Online Advertising Specialist
Teamplayer, gedreven en sociaal zijn woorden die écht bij Koen passen. Met zijn analytische vermogen wil hij samen met de klant altijd voor het hoogst haalbare gaan (net zoals hij altijd wil winnen met gezelschapsspelletjes). Koen doet zijn werk dan ook met passie en een grote glimlach.
Koen van Ruth - Online Advertising Specialist
Carmen Joosten - Online Advertising Specialist

Carmen Joosten

Data Specialist
Na 6 jaar in Berlijn te hebben gewoond, heeft Carmen haar weg naar Someren gevonden. Carmen is analytisch en kritisch. Door haar voorliefde voor lijstjes, maakt ze grote stromen data overzichtelijk en begrijpelijk. Carmen is een echte theeleut en droomt ’s nachts nog over Google Tag Manager en datalayers.
Carmen Joosten - Online Advertising Specialist
Joël van Neerven - SEO-specialist

Joël van Neerven

SEO-specialist
Na een stevige kop koffie in de ochtend is Joël er helemaal klaar voor om de vindbaarheid van zijn klanten te verbeteren. Hierin houdt hij, net als zijn club Feyenoord, vast aan een eenvoudig motto: “Geen woorden, maar daden.” Een allemansvriend met een scherp oog voor data.
Lisa Marinus - Online Advertising Specialist

Lisa Marinus

Online Advertising Specialist
Lisa heeft een voorliefde voor creativiteit. Doordeweeks maakt ze succesvolle Google Ads campagnes en in het weekend zit ze achter de schildersezel. Haar kritische blik komt niet alleen van pas op het doek, maar ook in haar online advertenties. Ze wil altijd het maximale resultaat behalen.
Carmen Klijsen - Junior SEO-specialist

Carmen Klijsen

SEO-specialist
Carmen is leergierig en prestatiegericht. Als SEO-specialist doet ze er alles aan om klanten zo hoog mogelijk in zoekmachines te laten verschijnen. Naast hard werken, mag gezelligheid zeker niet ontbreken! Een spelletje of grapje kan ze op z’n tijd dan wel waarderen.
Boyd Jeuken - Werkstudent

Boyd Jeuken

Online marketeer
Je zou bijna kunnen zeggen dat Gonect in Boyd zijn achtertuin ligt. Hij rolt namelijk net niet vanuit zijn bed het kantoor binnen. Net als op het voetbalveld gaat Boyd voor de hoogst mogelijke score, verliezen is namelijk nooit een optie! Met zijn brede interesse in verschillende marketingactiviteiten probeert hij samen met jou op alle mogelijke manieren het doelsaldo te verhogen en de concurrenten buitenspel te zetten.
Boyd Jeuken - Werkstudent
Eddie van Leuven - SEO Specialist

Eddie van Leuven

SEO-specialist
Eddie is leergierig, creatief en altijd klaar voor een uitdaging. Naast zijn grote passie voor muziek weet hij als SEO-specialist ook op het gebied van zoekmachineoptimalisatie de juiste snaar te raken. Zo komt zijn creativiteit niet alleen van pas op zijn basgitaar, maar ook bij het bedenken van SEO-strategieën om de hoogste positie in zoekmachines te bereiken.
Eddie - Sfeerfoto 2
Yip Wessels - SEO specialist

Yip Wessels

SEO-specialist
Yip is een creatieve geest die zijn weg heeft gevonden als SEO-specialist bij Gonect. Als sport doet hij boulderen en hierbij klimt hij omhoog, net zoals de posities in de zoekresultaten. Naast boulderen en het drinken van cappuccino houdt hij ook wel van een spelletje op de computer en is hij fervent supporter van zijn club PSV.
Yip - Sfeerfoto
Lotte Gommans - Projectmanager

Lotte Gommans

Projectmanager
Lotte houdt ervan als geen dag hetzelfde is en gaat geen uitdaging uit de weg. Als projectmanager werkt ze met veel passie aan online marketing projecten voor diverse klanten. Ze gaat altijd voor het hoogst mogelijke resultaat en is pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Lotte is een echte teamplayer, zowel bij Gonect als op het handbalveld.
Lotte - Sfeerfoto
Kristy

Kristy van Berlo

Contentspecialist
Als klein meisje knutselde Kristy al magazines in elkaar en schreef ze verhaal na verhaal. Nog steeds houdt ze ervan om haar creativiteit te kunnen uiten in prachtige visuals en knallende teksten, iets wat bij haar functie als contentspecialist goed van pas komt. Ze krijgt energie van nieuwe dingen leren, is zorgvuldig in alles wat ze doet en gaat altijd voor het hoogst haalbare. Na het werk blaast ze graag nog wat stoom af in de sportschool.
Kristy sfeerfoto
Julian

Julian Hendriks

Online Advertising Specialist
Julian is een echte marketing fanaat. Hij zet zich als Online Advertising Specialist met passie in om het maximale uit het klikbudget van klanten te halen. Wanneer Julian niet bij Gonect óf op het voetbalveld te vinden is, werkt hij waarschijnlijk aan een van zijn eigen affiliate marketing websites.
Morris

Morris Narinx

Online Advertising Specialist
‘’Meten is weten’’ is misschien wel de zin waarmee je Morris het beste kunt beschrijven. Niet alleen bij het analyseren van een Google Ads campagne, maar ook bij het bepalen van zijn nieuwe spits op FIFA. Welke speler past het beste in zijn systeem? En welke zoekwoorden zorgen voor de beste resultaten? Allemaal vraagstukken waar Morris zich graag mee bezig houdt. Daarnaast is hij ook nog eens de beste pannenkoekenbakker van Gonect.
Morris
Sfeerfoto Morris
Willem

Willem van der Zanden

SEO-specialist
Een passie voor SEO heeft Willem al op 17-jarige leeftijd gekregen en deze heeft hij niet meer losgelaten. Analyseren en écht in de cijfers duiken om uiteindelijk de posities te zien stijgen, is wat het voor hem zo leuk maakt. Naast het werken bij Gonect en aan zijn eigen affiliate marketing websites is hij enorm sportief. Zo houdt hij van voetbal, fitness, surfen en snowboarden.
Willem
Sfeerfoto Willem
Tamara

Tamara van de Manakker

Office Manager
Ontzorgen is wat Tamara het liefste doet. Laat het haar maar regelen! Ze is dan ook enthousiast over (bijna) alles. Dit zorgt samen met haar creativiteit voor de perfecte combinatie. Verder is ze een bezige bij, houdt ze van koken en is graag bezig met van alles en nog wat. Als laatste is ze eigenlijk altijd wel in voor een feestje. Geen feest als Tamara niet is geweest.
Tamara vrijstaand
Portret Willem van Duren

Willem van Duren

Contentspecialist
Met een scherp oog voor detail en passie voor teamwork, vertaalt Willem zijn sportmarketingervaring naar het in elkaar knutselen van meesterlijke nieuwsbrieven en social media posts. Thuis knutselt Willem graag nog even door, maar dan aan zijn complexe Lego Technic-auto’s. Zo racet hij naar de beste resultaten.
Staande foto Willem van Duren

Neem contact op
Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, online ambities en vraagstukken.

Zullen we een keertje kennismaken? Bij ons ben je altijd welkom: met stropdas of op klompen.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief