Op zoek naar een professioneel Online Marketing Bureau?

Wij van Gonect helpen jou om je ambities te vertalen naar concrete resultaten. Wil je in de top 3 staan in Google, meer interactie op je Facebookpagina of meer conversies halen uit je nieuwsbrieven? Als online marketing bureau helpen we je daarbij met de nodige kennis en ervaring uit de praktijk. Onze online marketing diensten zijn onder te verdelen in onderstaande categorieën:

Google Ads (SEA)

Je website hoog in de Google zoekresultaten? Google Ads (voorheen Google AdWords) is een specialisme en het is erg tijdsintensief. We beheren je Google Ads voor je, met een beter bedrijfsresultaat als gevolg.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Heb jij al eens naar de 4e of 5e  pagina van Google gekeken? Nee, daar komen wij ook niet graag, Wij helpen je website te optimaliseren en zorgen ervoor dat je positie in Google op de gekozen zoekwoorden stijgt.

Social Media

Wil je graag meer naamsbekendheid creëren door middel van social media? Maak je nog geen gebruik van social media of ben je nog op zoek naar de beste aanpak? No worries, want daar helpen we je graag bij!

▷ E-mailmarketing

E-mail is een van de oudste online marketing kanalen, maar ook een van de meest effectieve. Met een goede e-mailmarketing campagne bereik je je doelgroep. Onze e-mail software maakt het verzenden van nieuwsbrieven makkelijk en leuk.

Wij spelen graag open kaart.

Ze zeggen wel eens dat eerlijkheid het langste duurt, maar bij ons ben je niet zo veel tijd kwijt. Wij zeggen waar het op staat. Werkt een van de online kanalen niet voor jouw onderneming? Dan adviseren we dat ook niet. Geen een bedrijf is hetzelfde en dat geldt dus ook voor de online marketing activiteiten. Wij kijken met jou mee naar de mogelijkheden die bij jou en je bedrijf passen. Alleen zo komen we een stapje dichterbij jouw doelstellingen.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Natuurlijk ben jij benieuwd of het allemaal waar is wat wij zeggen. Snappen we. Daarom vind je onder het contactformulier enkele referenties en kun je met eigen ogen zien wat andere bedrijven over de dienstverlening van online marketing bureau Gonect zeggen. We willen ook graag vermelden dat we een gecertificeerd Google Ads Partner zijn.

Jouw bedrijf nóg meer laten groeien?

Wij helpen je graag met het opzetten van winstgevende online strategieën! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.


Gonect - Online marketing brainstorm
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp