Online marketing stagiair

Functie: Online marketing/communicatie
Opleidingsniveau:  HBO
Stageduur: 4 maanden of langer
Soort stage: Meewerkstage en/of Afstudeerstage

 

Wij zijn Gonect, een online marketingbureau gevestigd in Someren. Wij zijn een jong, informeel en hecht team dat het beste uit elkaar en onze klanten haalt. Ons team is gespecialiseerd in; het opzetten van online marketing strategieën, het optimaliseren van websites voor een betere vindbaarheid, Google Ads campagnes opzetten en optimaliseren, het geven van social media advies en het opzetten, inzetten en optimaliseren van e-mailmarketing.

 

Wat hebben wij te bieden?

Dat is heel simpel. Bij een ander bedrijf ben je wellicht de stagiair, maar bij ons ben je populair. Je bent als het ware onze puppy en wij zien je dan ook al te graag groeien tot een ware bulldog. Wij bieden jou een leerzame periode, zodat jij een flinke stap vooruit bent op je toekomstige collega’s. Wij geven je de vrijheid en verantwoordelijk in je taken. Heb je een vraag of lukt het even niet? Je hoeft maar een keer te roepen en wij staan voor je klaar. Natuurlijk verwachten wij deze houding ook van jou. Wij zijn dan ook niet bang om onze mening te geven. De ene keer is het een schouderklopje, de andere keer opbouwende feedback. Daarnaast hebben we koffie in overvloed, een alcoholische versnapering voor de vrijdagmiddagborrels en spellen in overvloed om het hoofd leeg te maken. En niet te vergeten… je krijgt ook stagevergoeding.

 

Wat ga je bij Gonect doen?

Je werkt mee aan het verbeteren van de online marketing activiteiten van onze klanten. Dus wat ga je precies doen? Nou, het volgende:

 • Leren wat SEO is. Als je dat eenmaal onder de knie hebt, dan kun je catchy en SEO-gerelateerde teksten schrijven zodat websites en webshops beter vindbaar worden.
 • Een officieel Google Certificaat behalen zodat je naderhand kunt meehelpen met het inrichten en optimaliseren van campagnes.
 • Je beheert verschillende affiliate websites. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor de content die op de website staat en de verkopen die daar uit voort komen.
 • Meedenken over de inzet van social media kanalen. (Dus ja, je mag gewoon Facebook open hebben staan, mits je niet de hele dag Dumpert gaat kijken). Hetzelfde geldt voor e-mailmarketing.

Heb je graag zelf nog iets wat je wilt leren? Dan heb je daar bij ons de ruimte voor. We hebben altijd nog een uitdagend project liggen!

 

Maar wie zoeken wij dan?

Het is belangrijk dat je goed binnen het Gonect-team past. Wij leggen de focus dan niet alleen op de kwaliteiten, maar ook zeker op jouw doen en laten. Al spreekt dat natuurlijk voor zich. Wij zoeken iemand die:

 • Een HBO opleiding volgt in de richting van marketing en/of communicatie.
 • Een ambitie heeft om een carrière te starten in online marketing.
 • Zelfstandig kan werken. Al zijn wij altijd in de buurt.
 • Een proactieve houding heeft! Alle ideeën zijn welkom en van fouten kunnen wij en jij alleen maar leren.
 • Affiniteit heeft met het wereldwijde web en alles wat daarmee verbonden is.
 • Taalkundig sterk is. Pluspunt als je ook een woordtovenaar bent.
 • Tegen zijn/haar verlies kan wat betreft kaartspelletjes, maar zeker niet op online marketinggebied.

 

Enthousiast geworden?

Vul hieronder het contactformulier in of stuur dan je CV en motivatie naar info@gonect.nl .

Je kunt ook direct contact met ons opnemen via 085 401 3593.

Word jij onze nieuwe stagiair?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste online marketing stagiair. Kom jij bij ons stage lopen of ken jij iemand die een stage zoekt? Neem dan contact met ons op.


Online marketing bureau Gonect
 • Hoe heb je ons gevonden?
 • Upload je CV
 • Upload je motivatiebrief
 • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp