Gezocht: SEA / Google Ads-Specialist

Locatie: Someren
Dienstverband: Fulltime of Parttime

 

Ben je op zoek naar een baan in de online marketing? Heb jij analytisch vermogen en weet je daarmee het maximale uit de Google Ads-campagnes van klanten te halen? Zie jij het als een uitdaging om de gestelde doelen voor onze klanten middels advertentiecampagnes te behalen? Heb je graag intensief contact met collega’s om Google Ads onderdeel te laten zijn van de gehele online marketingstrategie en spar je graag met klanten over de optimalisatie, doelstellingen en resultaten? Kortom, ben je op zoek naar een functie met de focus op Google Ads? Dan zoeken wij jou!

 

”Wie zijn jullie dan?”

 

Wij zijn Gonect, een online marketingbureau gevestigd in Someren, het gemoedelijkste dorp van Brabant. Wij zijn een jong, informeel en hecht team dat het beste uit elkaar en onze klanten haalt.  Zo bedenken we online marketingstrategieën en helpen we bedrijven dit te implementeren en optimaliseren. We zijn gespecialiseerd in; zoekmachine optimalisatie (SEO), online advertising (waaronder Google Ads), social media en e-mailmarketing. Daarnaast zijn we héél ambitieus, we willen simpelweg de beste zijn!

 

”Wat verwachten jullie van mij?”

 

De beste worden in Google Ads is jouw doel en je vindt het dan ook leuk om online marketing-ontwikkelingen op de voet te volgen en te delen met collega’s. Je haalt voor klanten het maximale uit het te besteden budget. Je adviseert klanten op basis van jouw visie en expertise, denkt mee over de combinatie met andere online marketingdiensten en de optimalisatie van de website. Je bent goed in het schrijven van krachtige advertenties die optimaal zijn voor de klant én voor Google. Ervaring in online marketing is een pré, maar we staan ook open voor nieuw talent!

We zoeken iemand die:

  • Kennis heeft van: Google Ads (advertentietypes, resultatenmeting, kwaliteitsscores) en Google Analytics;
  • Analytisch, strategisch, zorgvuldig en sociaal is;
  • Klantcontact leuk vindt;
  • Niet genoegen neemt met break even spelen;
  • Een proactieve houding heeft. Alle ideeën zijn welkom!
  • Communicatief en tekstueel sterk is (SEA is teamwork);

”Wat hebben jullie te bieden?”

 

Het allerbelangrijkste is dat wij een goede combinatie bieden van gezelligheid en hard werken! We gaan altijd voor resultaat, maar zorgen dat dit wel met enthousiasme gebeurt. We geven je dan ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je taken. Je hebt de ruimte om uit te groeien tot dé beste SEA-specialist!

Dé beste zijn is namelijk ook de ambitie van Gonect. Je ontvangt een marktconform salaris en goed presteren wordt beloond. De functie is per direct beschikbaar en we staan open voor zowel een parttime als een fulltime invulling. Het is mogelijk om zelf je werktijden in te plannen, maar dit kunnen we samen nader bepalen.

Daarnaast hebben we koffie in overvloed, net als wekelijkse kennissessies en een gezellige borrel op de vrijdagmiddag!

 

Werken bij Gonect

”Ik ben enthousiast geworden! Wat nu?”

 

Vul hieronder het contactformulier in of stuur je CV en motivatie naar info@gonect.nl. Je kunt ook direct contact met ons opnemen via 085 401 3593.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Word jij onze nieuwe collega?

Maar natuurlijk heb je interesse, want anders zou je niet op deze pagina zijn belandt. Toch? Denk jij dat je de perfecte kandidaat bent? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Gonect - Online marketing brainstorm
  • Upload je CV
  • Upload je motivatiebrief
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

De laatste trends weten? Ontvang onze nieuwsbrief!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp