Op zoek naar een resultaatgericht Social Media Bureau?

Een Facebookpagina en een LinkedIn-bedrijfspagina zijn snel aangemaakt, maar het onderhouden van deze kanalen is waar het echte werk pas begint. Social media biedt een mooie kans om de interactie met je doelgroep aan te gaan en meer naamsbekendheid te creëren. Maar dit succes komt niet zomaar aanwaaien. Daar moet aandacht aan worden besteed. Bij social media bureau Gonect werken social media experts die dagelijks bezig zijn met online succes. Weten hoe wij te werk gaan?

Social media werkwijze

Meer over onze werkwijze? Klik hier

  1. We beginnen met een duidelijke strategiebepaling. Dit is de fundering voor de social media-activiteiten. Hierin wordt gekeken naar o.a. strategie, doelgroep, kanaalkeuze etc. Ook wordt er een contentplanning opgesteld.
  2. In een social sessie wordt de strategiebepaling en de contentplanning besproken en wordt er gebrainstormd over het plan voor de komende maanden.
  3. Na de social sessie kijken wij proactief mee en wordt er regelmatig overlegd over de voortgang. Tevens zorgen we voor een constante stroom aan nieuwe creatieve ideeën.
  4. Om ervoor te zorgen dat de inzet van social media continuïteit heeft en deze aanpak steeds weer wordt aangescherpt, vindt er periodiek een social sessie plaats.

Tevens ondersteunen wij bij:

Social media strategie

Het bepalen van een strategie is de eerste stap die je zet voordat je vol enthousiasme berichten gaat plaatsen op social media. Een onderscheidende social media strategie is cruciaal voor het succes van social media. Gonect schrijft een social media strategie waarin wordt beschreven hoe social media effectief bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Ook bepalen we welke doelgroep we willen bereiken, middels welke kanalen en welke content we daarvoor het beste kunnen gebruiken.

Social media advies

Er vinden constant veranderingen plaats op social media en het is belangrijk om daarin mee te veranderen. Zoek je iemand die het gehele proces rondom social media voor jouw bedrijf kan coördineren, aansturen, analyseren, evalueren en waar nodig kan bijsturen? Bij Gonect zijn we hier dagelijks mee bezig en kunnen we je een perfect social media advies geven, zodat je altijd onderscheidend en up-to-date bent.

Social media adverteren

Heb je binnenkort een campagne of actie die je online wilt promoten? Dan zijn advertenties op social media een ware uitkomst. Dankzij het adverteren op social media kun je precies je gewenste doelgroep bereiken dankzij de diverse mogelijkheden qua targetting. Het is een relatief goedkope manier van adverteren en de resultaten zijn meetbaar.

Social media beheer

Het beheren van social media kan soms een tijdrovende klus zijn. Indien gewenst biedt Gonect ondersteuning bij content creatie en realiseren we samen een bruikbaar en overzichtelijk social media contentkalender. Door onze kennis en ervaring plaatsen wij de juiste berichten in op het juiste moment. Dit is in samenwerking met de klant zodat de berichten goed passen bij het bedrijf. Want jij kent jouw bedrijf beter dan ieder ander!

 

Wil je het maximale uit social media halen?

Laten we er dan samen voor gaan zitten! Neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Gert Meeuws
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp