Social Media en Google worden steeds belangrijker voor bedrijven bij het verkopen van producten en diensten. 70% van de Nederlanders gebruikt namelijk social media en 95% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine wanneer zij op zoek zijn naar een product of een dienst. Dit is dus iets om als bedrijf rekening mee te houden en dit zorgt er dan ook voor dat steeds meer bedrijven actief zijn op Google en social media. Komt jouw bedrijf uit de regio Den Bosch en willen jullie ook deze online kansen benutten? Gonect Online Marketing Bureau Den Bosch helpt je hier graag bij.

Hoger in Google door SEO of Google Adwords in Den Bosch?

Wil je met je bedrijf hoger in Google in Den Bosch? Dit kan bijvoorbeeld door middel van SEO of door middel van Google Adwords. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat je hier zelf geen tijd voor hebt, of dat je niet de kennis hebt om dit voor elkaar te krijgen. Ben je hier bijvoorbeeld al een tijdje mee aan het testen maar maak je nu nog te veel kosten voor weinig resultaat of levert jouw online marketing tot nu toe nog niet voldoende op? Dit zijn allemaal zaken waarmee wij je graag op weg helpen. Wij helpen je graag op weg met de SEO of de Google Adwards (SEA) van jouw bedrijf in Den Bosch.

Resultaatgericht Social Media Advies Den Bosch

Lopen de SEO en SEA van jouw bedrijf uitstekend, maar wil je jouw bedrijf nog een extra boost geven door ook op social media goed te presteren? Dan helpen wij je ook hier heel graag bij. We laten zien hoe social media bij kan dragen aan de bedrijfsdoelstellingen van jouw bedrijf, waarom adverteren op social media interessant is voor jouw bedrijf en we kijken naar een onderscheidende en resultaatgerichte social media strategie.

Wil je meer te weten komen over Social Media Den Bosch? Vraag ons dan gerust voor meer info.

Andere online mogelijkheden bekijken? Kijk bij online marketing diensten.

Gonect Online Marketing is gecertificeerd Google Partner:

 

Google Gecertificeerde Partner

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier!


Gert Meeuws - Gonect
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

De laatste trends weten? Ontvang onze nieuwsbrief!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp