Gonect: een all-in-one online marketing partner voor jouw bedrijf

Gonect is een onlinemarketingbureau dat alles in huis heeft om jouw online succes te maximaliseren.

We werken met multichannel strategieën die staan als een huis en we houden je graag op de hoogte van de voortgang. Heb je vragen of wil je met ons sparren? Dan heb je bij Gonect één vast aanspreekpunt: wel zo makkelijk.

De groei van jouw bedrijf, is voor ons het hoogst haalbare doel. Zie ons als een aanvulling op je huidige marketingteam, met de laatste kennis en de benodigde ervaring op online gebied.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Online advertising
    • Onder andere via zoekmachines, displays, affiliaties, YouTube en Amazon
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Socialmediamarketing
  • E-mailmarketing

Lees meer over onze diensten.

Keertje kennismaken? Met het hart op de tong weet je bij ons direct wat je kunt verwachten.

 

Accreditaties

De online wereld staat nooit stil en wij dus ook niet. Nieuws, de laatste ontwikkelingen en trends worden aan de lopende band binnen ons team gedeeld.

Mede daardoor hebben we de volgende accreditaties:

 

Facebook marketing PartnerGonect Google PartnerAmazon advertising
Microsoft Advertising Certified ProfessionalChannable resellerActiveCampaign partner
AdCalls GoldpartnerLeadinfo partner badge

 

We leggen periodiek examens af, krijgen exclusieve trainingen en hebben korte lijntjes met bovenstaande platformen.

 

Onze medewerkers

Gert Meeuws

Gert Meeuws

Online Marketing Adviseur

Denk je aan Gert, dan denk je aan sterke social media strategieën en briljante e-mailmarketing campagnes. Snappen, posten, liken en swipen... Gert weet hoe het werkt, al blijft hij altijd met beide voeten op de grond staan. Als hij geen klantenrelaties bouwt en koestert, dan is Gert een fervente visser, wandelaar en muzikant.

Bart Rietjens

Bart Rietjens

Online Marketing Adviseur

Bart is een échte online marketeer die de efficiëntie in alles opzoekt. Als co-owner van Gonect breidt hij zijn netwerk uit zodat hij klanten altijd verder kan helpen, ook al valt het buiten de scope van Gonect. Dit doet hij in combinatie met zijn goede humeur en hersenspinsels. Hij vindt het fijn om orde te scheppen in de creatieve chaos.

Mark Dreverman - Gonect Online Marketing

Mark Dreverman

SEO-specialist

Scherpzinnig en analytisch. Mark denkt in kansen, gelooft in mogelijkheden. Samen met zijn SEO-collega's heeft Mark maar één doel voor ogen: ervoor zorgen dat alle klanten online beter gevonden worden. Hoe hij dat doet? Met een stevige bak koffie in zijn hand en een goede aanpak die we voor nu nog even niet verklappen.

Koen van Ruth

Koen van Ruth

Online Advertising Specialist

Teamplayer, gedreven en sociaal zijn woorden die écht bij Koen passen. Met zijn analytische vermogen wil hij samen met de klant altijd voor het hoogst haalbare gaan (net zoals hij altijd wil winnen met gezelschapsspelletjes). Koen doet zijn werk dan ook met passie en een grote glimlach.

Lisa Verheij

Lisa Verheij

Projectmanager & Contentspecialist

Lisa houdt wel van een uitdaging! Met haar kritische blik en creatieve pen schrijft zij de sterkste content. En als projectmanager bewaakt ze processen, zorgt ze dat alles op rolletjes verloopt en dat we het onderste uit de kan halen voor onze klanten.

Carmen Joosten

Carmen Joosten

Online Advertising Specialist

Na 6 jaar in Berlijn te hebben gewoond, heeft Carmen haar weg naar Someren gevonden. Als voormalige 'Head of SEA' weet ze de analytische kant van SEA uitstekend te vervullen en is er niets meer dat je haar kunt vertellen over PPC of Excel. Carmen is een echte theeleut en is ook altijd in voor een praatje.

Joël van Neerven

Joël van Neerven

SEO-specialist

Na een stevige kop koffie in de ochtend is Joël er helemaal klaar voor om de vindbaarheid van zijn klanten te verbeteren. Hierin houdt hij, net als zijn club Feyenoord, vast aan een eenvoudig motto: "Geen woorden, maar daden." Een allemansvriend met een scherp oog voor data.

Lisa Marinus

Lisa Marinus

Online Advertising Specialist

Lisa heeft een voorliefde voor creativiteit. Doordeweeks maakt ze succesvolle Google Ads campagnes en in het weekend zit ze achter de schildersezel. Haar kritische blik komt niet alleen van pas op het doek, maar ook in haar online advertenties. Ze wil altijd het maximale resultaat behalen.

Ty Letang

Ty Letang

SEO-specialist

De legende gaat dat Ty's eerste woordjes niet 'mama' of 'papa' waren, maar 'SEO' en 'meer omzet'. Of dit echt is gebeurd weten we niet, maar één ding is zeker... Ty rust niet tot dat hij het maximale uit je site heeft gehaald met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie. Met zijn vier jaar SEO-ervaring zet hij je competitie in korte tijd buitenspel.

Shauna van Gaalen

Shauna van Gaalen

Junior Social Media Marketeer

Shauna, ook wel ondernemende duizendpoot genoemd, houdt ervan om te brainstormen over creatieve content en social media campagnes. Geen idee is te gek, maar ze blijft altijd met beide voeten stevig op de grond staan. Shauna is erg visueel ingesteld en houdt zich in haar vrije tijd dan ook graag bezig met grafische vormgeving en fotografie.

Carmen Klijsen

Carmen Klijsen

Junior SEO-specialist

Carmen is leergierig en prestatiegericht. Als SEO-specialist doet ze er alles aan om klanten zo hoog mogelijk in zoekmachines te laten verschijnen. Naast hard werken, mag gezelligheid zeker niet ontbreken! Een spelletje of grapje kan ze op z'n tijd dan wel waarderen.

Dave van Otterdijk

Dave van Otterdijk

Junior Online Advertising Specialist

Als geboren en getogen Somerenaar had Dave al snel zijn weg naar Gonect gevonden. Met een kritische blik op zijn eigen werk gaat hij altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Naast films en series volgt Dave ook de nieuwste ontwikkelingen binnen Google Ads op de voet. Al lerend past hij deze ontwikkelingen toe om campagnes voor klanten nóg effectiever in te zetten.

Sean Bekkers

Sean Bekkers

E-mail Marketeer

Sean is analytisch en competitief. Als gedreven E-mail Marketeer heeft hij maar één doel voor ogen: de allerbeste e-mails schrijven. Na jaren ervaring in leadgeneratie weet hij met zijn woorden de aandacht van lezers te trekken én vast te houden. In zijn vrije tijd houdt Sean ook wel van wat competitie tijdens een potje pool, kaarten of gamen.

Boyd Jeuken

Boyd Jeuken

Werkstudent

Je zou bijna kunnen zeggen dat Gonect in Boyd zijn achtertuin ligt. Hij rolt namelijk net niet vanuit zijn bed het kantoor binnen. Net als op het voetbalveld gaat Boyd voor de hoogst mogelijke score, verliezen is namelijk nooit een optie! Met zijn brede interesse in verschillende marketingactiviteiten probeert hij samen met jou op alle mogelijke manieren het doelsaldo te verhogen en de concurrenten buitenspel te zetten.

Eddie van Leuven

Eddie van Leuven

Junior SEO-Specialist

Eddie is leergierig, creatief en altijd klaar voor een uitdaging. Naast zijn grote passie voor muziek weet hij als SEO-specialist ook op het gebied van zoekmachineoptimalisatie de juiste snaar te raken. Zo komt zijn creativiteit niet alleen van pas op zijn basgitaar, maar ook bij het bedenken van SEO-strategieën om de hoogste positie in zoekmachines te bereiken.

Kylie van Hamont

Kylie van Hamont

Content Specialist

Kylie wordt écht happy van het maken van content. Met haar creatieve pen en de juiste tone-of-voice creëert ze knallende teksten. Kylie is leergierig en staat altijd klaar voor een uitdaging. Waar ze in het weekend graag een cocktail drinkt, mixt ze er doordeweeks zelf op los om de perfecte content te creëren. Met de juiste ingrediënten en verhoudingen serveert Kylie teksten die pas echt goed in de smaak vallen.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier!


Online marketing bureau Gonect
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp