Even voorstellen…

Aangenaam, wij zijn Gonect. Een ambitieus online marketingbureau gevestigd in het gemoedelijkste dorp van Brabant (Someren). Wij adviseren en ondersteunen bedrijven aangaande online marketing (zoals SEA, SEO, social media en e-mailmarketing). Wij zijn een jong, informeel en gedreven team dat het beste uit elkaar en onze klanten probeert te halen. Onze diensten zijn dan wel ‘online’, toch vinden wij direct klantcontact minstens zo waardevol. Je kunt bij ons altijd schakelen met de juiste persoon over het juiste vakgebied. Want als we ergens mee kunnen helpen, dan helpen we. Zowel via de mail, telefoon, chat of middels een kopje koffie. Alles kan!

Wij willen graag voor jou presteren. Als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook! Ben je dat niet, dan gaan wij proberen om van die frons weer een glimlach te maken. Wij willen jou de zorgen uit handen nemen wat betreft online marketing, zodat jij je meer kunt focussen op jouw passie: het bedrijf! Zie ons min of meer als een medewerker van je bedrijf. We zorgen er voor dat jouw online marketingactiviteiten naadloos op elkaar aansluiten en zo een effectief geheel vormen.

Je vraagt je nu natuurlijk af wie die ‘wij’ nou zijn. Nou, wij van online marketing bureau Gonect stellen ons maar al te graag voor!

Bij ons heb je een vaste contactpersoon, maar expertises worden ingeschakeld waar nodig. Snel en persoonlijk contact staat bij ons voorop!
Gert Meeuws

Gert Meeuws

Social media | E-mailmarketing | Google Ads

Denk je aan Gert, dan denk je aan sterke social media strategieën en briljante e-mailmarketing campagnes. Snappen, posten, liken en swipen... Gert weet hoe het werkt, al blijft hij altijd met beide voeten op de grond staan. Als hij geen klantenrelaties bouwt en koestert, dan is Gert een fervente visser, wandelaar en muzikant.

Wij zijn 'normaal' en daar handelen we ook naar. Geen onrealistische verkoopgesprekken, maar eerlijk en proactief advies.
Bart Rietjens

Bart Rietjens

Google Ads (SEA)

Bart is een échte online marketeer die de efficiëntie in alles opzoekt. Als co-owner van Gonect breidt hij zijn netwerk uit zodat hij klanten altijd verder kan helpen, ook al valt het buiten de scope van Gonect. Dit doet hij in combinatie met zijn goede humeur en hersenspinsels. Hij vindt het fijn om orde te scheppen in de creatieve chaos.

Heb je geen idee wat social media oplevert of kan opleveren? Geen probleem. Wij maken het inzichtelijk en vertellen hoe doelen bereikt kunnen worden.
Lisanne Spaargaren

Lisanne Spaargaren

Social media | E-mailmarketing

Als een van de weinige vrouwen in dit mannenkantoor, weet Lisanne wel zeker haar 'mannetje' te staan. Dankzij een uitgebalanceerde mix van zakelijk- en creatief denken is zij een echte social media én e-mailmarketing expert. In haar vrije tijd is ze een fanatieke globetrotter, maar nu is ze blijven plakken in Someren. Dat zegt al meer dan genoeg toch?

Onze motivatie is altijd; 'resultaat voor de klant voorop, dan levert het vanzelf voor ons ook op'
Paul Kaufman

Paul Kaufman

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Paul is onze know-how als het gaat om zoekmachine optimalisatie. De combinatie van techniek, commercieel denken en creativiteit is dan ook wat hem aanspreekt en dat zorgt ervoor dat hij perfect binnen het team van Gonect past. Tevens weet hij als fanatieke klimmer altijd de weg naar de top te vinden!

Een bedrijf uiteindelijk zien groeien is waardering voor je werk!
Mitchell van Happen

Mitchell van Happen

Google Ads (SEA)

Recht door zee, lekker sociaal ingesteld, makkelijk in omgang en aan motivatie geen gebrek! Maak kennis met onze nuchtere Hollander met een tintje: Mitchell. Zijn motto is ‘Together we can make a difference’’ en dat past hij graag bij Gonect toe.

Wij willen ondernemers graag de vruchten laten plukken van online marketing, zodat we samen kunnen groeien!
Femke Hegger - Gonect Online Marketing

Femke Hegger

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Voor zoekmachine optimalisatie en website-advies draait Femke haar hand niet meer om. Met haar analytische en creatieve instelling weet ze feilloos de pijnpunten te vinden en om te zetten in een proactieve strategie. Met een gezonde dosis Limburgse gezelligheid helpt ze klanten graag verder om ze naar een hoger online niveau te tillen.

Sta jij open voor nieuwe ideeën om jouw bedrijf blijvend te laten groeien? Dan heb je bij ons de juiste snaar geraakt!
Mark Dreverman - Gonect Online Marketing

Mark Dreverman

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Scherpzinnig en analytisch. Mark denkt in kansen, gelooft in mogelijkheden. Samen met zijn naaste SEO-collega's Femke en Paul heeft hij maar één doel voor ogen: ervoor zorgen dat alle klanten online beter gevonden worden. Hoe hij dat doet? Met een stevige bak koffie in zijn hand en een goede aanpak die we voor nu nog even niet verklappen.Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier!


Online marketing bureau Gonect
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

De laatste trends weten? Ontvang onze nieuwsbrief!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp