Even voorstellen…

Aangenaam, wij zijn Gonect. Een ambitieus online marketingbureau gevestigd in het gemoedelijkste dorp van Brabant (Someren). Wij adviseren en ondersteunen bedrijven aangaande online marketing (zoals SEA, SEO, social media en e-mailmarketing). Wij zijn een jong, informeel en gedreven team dat het beste uit elkaar en onze klanten probeert te halen. Onze diensten zijn dan wel ‘online’, toch vinden wij direct klantcontact minstens zo waardevol. Je kunt bij ons altijd schakelen met de juiste persoon over het juiste vakgebied. Want als we ergens mee kunnen helpen, dan helpen we. Zowel via de mail, telefoon, chat of middels een kopje koffie. Alles kan!

Wij willen graag voor jou presteren. Als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook! Ben je dat niet, dan gaan wij proberen om van die frons weer een glimlach te maken. Wij willen jou de zorgen uit handen nemen wat betreft online marketing, zodat jij je meer kunt focussen op jouw passie: het bedrijf! Zie ons min of meer als een medewerker van je bedrijf. We zorgen er voor dat jouw online marketingactiviteiten naadloos op elkaar aansluiten en zo een effectief geheel vormen.

Je vraagt je nu natuurlijk af wie die ‘wij’ nou zijn. Nou, wij van online marketing bureau Gonect stellen ons maar al te graag voor!

Gert Meeuws

Gert Meeuws

Online marketing adviseur

Denk je aan Gert, dan denk je aan sterke social media strategieën en briljante e-mailmarketing campagnes. Snappen, posten, liken en swipen... Gert weet hoe het werkt, al blijft hij altijd met beide voeten op de grond staan. Als hij geen klantenrelaties bouwt en koestert, dan is Gert een fervente visser, wandelaar en muzikant.

Bart Rietjens

Bart Rietjens

Online marketing adviseur

Bart is een échte online marketeer die de efficiëntie in alles opzoekt. Als co-owner van Gonect breidt hij zijn netwerk uit zodat hij klanten altijd verder kan helpen, ook al valt het buiten de scope van Gonect. Dit doet hij in combinatie met zijn goede humeur en hersenspinsels. Hij vindt het fijn om orde te scheppen in de creatieve chaos.

Lisanne Spaargaren

Lisanne Spaargaren

Social media & e-mailmarketing specialist

Lisanne gelooft er in dat alles kan... als je buiten de lijntjes durft te kleuren. Dankzij een uitgebalanceerde mix van zakelijk- en creatief denken is zij een echte social media én e-mailmarketing expert. In haar vrije tijd is ze een globetrotter, maar nu is ze blijven plakken in Someren. Dat zegt meer dan genoeg toch?

Paul Kaufman

Paul Kaufman

SEO-specialist

Paul is onze know-how als het gaat om zoekmachine optimalisatie. De combinatie van techniek, commercieel denken en creativiteit is dan ook wat hem aanspreekt en dat zorgt ervoor dat hij perfect binnen het team van Gonect past. Tevens weet hij als fanatieke klimmer altijd de weg naar de top te vinden!

Femke Hegger - Gonect Online Marketing

Femke Hegger

SEO-specialist

Voor zoekmachine optimalisatie en website-advies draait Femke haar hand niet meer om. Met haar analytische en creatieve instelling weet ze feilloos de pijnpunten te vinden en om te zetten in een proactieve strategie. Met een gezonde dosis Limburgse gezelligheid helpt ze klanten graag verder om ze naar een hoger online niveau te tillen.

Mark Dreverman - Gonect Online Marketing

Mark Dreverman

SEO-specialist

Scherpzinnig en analytisch. Mark denkt in kansen, gelooft in mogelijkheden. Samen met zijn naaste SEO-collega's Femke en Paul heeft hij maar één doel voor ogen: ervoor zorgen dat alle klanten online beter gevonden worden. Hoe hij dat doet? Met een stevige bak koffie in zijn hand en een goede aanpak die we voor nu nog even niet verklappen.

Koen van Ruth

Koen van Ruth

Jr. online advertising specialist

Teamplayer, gedreven en sociaal zijn woorden die écht bij Koen passen. Met zijn analytische vermogen wil hij samen met de klant altijd voor het hoogst haalbare gaan (net zoals hij altijd wil winnen met gezelschapsspelletjes). Koen doet zijn werk dan ook met passie en een grote glimlach.

Lisa Verheij

Lisa Verheij

Content marketeer

Lisa houdt wel van een uitdaging! Met haar kritische blik en creatieve pen schrijft zij de sterkste content. Naast chef online content bij Gonect, is Lisa ook thuis een fanatieke chef. Ze houdt van lekker eten en staat in haar vrije tijd het liefst uitgebreid te koken.

Carmen Joosten

Carmen Joosten

Online advertising specialist

Na 6 jaar in Berlijn te hebben gewoond, heeft Carmen haar weg naar Someren gevonden. Als voormalige 'Head of SEA' weet ze de analytische kant van SEA uitstekend te vervullen en is er niets meer dat je haar kunt vertellen over PPC of Excel. Carmen is een echte theeleut en is ook altijd in voor een praatje.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier!


Online marketing bureau Gonect
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp