Veel bedrijven willen een goede positie bemachtigen in de online zoekmachines zoals Google. Dit is ook zeker niet gek, met een goede positie in Google verhoog je namelijk de kans op conversies op je website. Maar hoe bereik je een goede positie in bijvoorbeeld Google? Wij als SEO specialist helpen je hier graag bij.

Bovenaan in Google met dank aan een SEO specialist

Het bemachtigen van een hoge positie in Google heeft grote voordelen voor bedrijven. Naast dat de website vaker bezocht zal worden, is ook de kans op conversies ook vele male groter. Maar ook de naamsbekendheid van een bedrijf zal met dank aan een goede positie in Google verbeteren. Nu je meer weet over de voordelen van een goede positie in Google is het ook zeker zo interessant om te weten hoe je deze posities kunt bemachtigen. Het bemachtigen van een hoge positie in Google vergt veel tijd en kennis. Veel bedrijven hebben echter niet genoeg tijd of kennis om hier gestructureerd mee bezig te zijn. Wanneer bedrijven zelf de tijd niet hebben maar wel graag een goede positie in Google bemachtigen kunnen ze ervoor kiezen om een SEO specialist in te schakelen. Wij zijn z’n SEO specialist en we helpen je daarom ook ontzettend graag om met jouw bedrijf een goede positie te veroveren in de zoekmachines.

SEO onderzoek door een specialist

Voordat je een goede positie in Google kunt veroveren moet er wel een goed plan worden opgesteld waarin de kansen en mogelijkheden voor het bedrijf in beeld worden gebracht. Daarnaast is een goede website ook erg belangrijk om te kunnen starten met SEO. Voordat we starten met SEO maken we uitgebreide analyses voor het bedrijf. Dit doen we door onder andere een zoekwoordenonderzoek uit te voeren waarin we kijken naar de concurrente, het aantal zoekopdrachten en de relevantie van een bepaald zoekwoord.

Wil je meer weten over ons? Je kunt ons altijd een vraag stellen. Dit kan via de mail, telefonisch en zelfs via de chat hier rechtsonder.

Gonect Online Marketing is gecertificeerd Google Partner.

Google Gecertificeerde PartnerScoor nu hoger in Google en ga je concurrentie voorbij!

Wij gaan graag met je om tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Vul gerust onderstaand contactformulier in of stel alvast een vraag via de chat!


Bart Rietjens
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp