Op zoek naar een e-mailmarketing bureau?

Veel bedrijven sturen sporadisch eens een nieuwsbrief de deur uit, maar is er op dat moment ook sprake van een duidelijk e-mailmarketing strategie? Leveren ze het resultaat op wat je voor ogen hebt? En zo niet, wordt er dan ook bijgestuurd? Allemaal vragen die ontzettend belangrijk zijn voor e-mailmarketing.

In de dagelijkse stroom aan informatie via social media en nieuwsbrieven moet je ervoor zorgen dat je relevant en waardevol bent voor je ontvangers. Wij als e-mailmarketing bureau helpen jou daarbij . Onze e-mailspecialisten hebben ervaring met de e-mailstrategie voor B2B, midden- en kleinbedrijf en webwinkels.

De kracht van e-mailmarketing

Door e-mailcampagnes op de juiste manier in te zetten bereik je je doelgroep, verhoog je het aantal websitebezoekers, beheer en versterk je je (klant)relaties, bouw je aan je imago en genereer je omzet. En zeg nu zelf: dat klinkt toch als muziek in de oren?

Het succes komt echter niet aangewaaid door maar één nieuwsbrief te versturen. Nee, de kracht van e-mailmarketing zit hem op de manier waarop we informatie verzamelen en hoe we die benutten met gerichte e-mailmarketing. Niet alleen met periodieke nieuwsbrieven, maar ook met geautomatiseerde campagnes.

 

Veel bedrijven hebben met hun e-mailbestand goud in handen waar ze op dit moment niets mee doen. Wil je e-mailmarketing uitbesteden aan specialisten? Let us know!

 

Waar helpen we jou bij?

Wij zijn dagelijks bezig met e-mailmarketing en willen jou dan ook al te graag helpen om alles eruit te halen wat erin zit. Zo helpen wij je met het volgende:

  1. Structuur, content en design: als basis plannen we eerst samen een brainstorm in waarin we alle mogelijkheden rondom e-mailmarketing gaan bespreken. Zo kijken we of we dankzij e-mailautomation bepaalde processen kunnen automatiseren, maar we kijken ook naar de content en de opmaak van de mails.
  2. Creatie en personaliseren: wij laten je niet in de kou staan na de brainstormsessie. Zo richten wij het e-mailsysteem volledig voor je in, zorgen we voor de juiste koppelingen en zorgen dat het adressenboek gereed is en waar nodig gesegmenteerd. Op die manier kun jij zonder moeite aan de slag met mailen.
  3. Kennis delen: als het systeem gereed is geven we je nog een training zodat je zelf vertrouwd raakt met het systeem. Zo kun je ook zelf aan de slag met het maken en verzenden van nieuwsbrieven.
  4. Groei en bereik: het werven van nieuwe e-mailabonnees is belangrijk. Wij denken met je mee in de mogelijkheden. Zo kijken we ook breder dan e-mailmarketing. Hoe kan bijvoorbeeld display marketing of social media advertising je hierbij helpen?
  5. Monitoren en optimaliseren: Zonder analyses kun je ook niet bepalen of je e-mailmarketing werkt. Wij helpen je met het inzichtelijk maken van de resultaten en het optimaliseren van de strategie.

e-mailmarketing werkwijze

E-mailmarketing & Automation software

Wij werken graag met e-mailsystemen waarbij ook automation kan worden ingesteld. Daarom werken wij bij voorkeur met de volgende systemen:

Activecampaign en mailchimp

E-mailmarketing bureau Gonect

Wil je weten of jij meer kunt halen uit je mailings of ben je klaar voor een nieuwe stap in je online strategie? Maak met ons een afspraak en wij helpen je graag verder.

Slim gebruik maken van mailings?

Bedenk met ons de strategie en dan gaan we het samen implementeren! Maak een afspraak door onderstaand contactformulier in te vullen.


Gert Meeuws
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp