Op zoek naar een e-mailmarketing bureau?

Dan ben je bij Gonect Online Marketing aan het juiste adres! Met onze eenvoudige e-mailmarketing software kun je samen met ons je eigen e-mailcampagnes opzetten. Door de campagnes op de juiste manier in te zetten bereik je je doelgroep, verhoog je het aantal websitebezoekers, beheer en versterk je je (klant)relaties, bouw je aan je imago en genereer je omzet. En zeg nu zelf: dat klinkt toch als muziek in de oren?

Wat kun je met onze e-mailmarketing software?

Maak kennis met e-mail-campagne.nl. Onze software biedt bedrijven de mogelijkheid om nieuwsbrieven naar relaties te versturen, zonder te investeren in hardware of IT personeel. De software is makkelijk in gebruik, waardoor je de focus kunt leggen op de inhoud van de nieuwsbrieven. Met onze software heb je onder andere inzicht in rapportages en ontvang je persoonlijke service. Wij ondersteunen je via telefoon, mail en video. Wij willen het jou zo eenvoudig mogelijk maken.

Wat zit er allemaal in ons e-mailmarketing pakket?

Ons e-mailmarketing pakket is meer dan alleen de software. Allereerst organiseren we een brainstorm waarin we alle opties rondom e-mailmarketing gaan bespreken en geven we tips om een zo goed mogelijke e-mailcampagne op te gaan zetten. Daarnaast krijg je een uitgebreide uitleg over het systeem en gaan we samen aan de slag om alles met je in te richten. Dus, even kort samengevat:

  • Je kunt onbeperkt nieuwsbrieven gaan versturen;
  • Wij organiseren een brainstormsessie van twee uur;
  • Wij ontwerpen een sjabloon die bij jouw huisstijl past;
  • En ondersteunen je middels telefoon, mail en chat.

Hoe gaan we als e-mailmarketing bureau te werk?

e-mailmarketing werkwijze

Meer over onze werkwijze? Klik hier

  1. In een brainstormsessie bepalen we samen wat de mogelijkheden zijn met e-mailmarketing voor jouw bedrijf. Hier wordt ook naar automatische campagnes gekeken.
  2. Vervolgens richten wij de campagnes voor je in en zorgen wij ervoor dat het systeem helemaal in orde is.
  3. Tijdens een training laten wij zien hoe het systeem werkt en zorgen we ervoor dat jij hier zelf mee aan de slag kunt.
  4. In de laatste fase zorgen we er samen voor dat de campagnes live gaan en wordt dit gaande weg verder geoptimaliseerd.

Hoe werkt de nieuwsbrief editor?

Je kunt je nieuwsbrieven naar een hoger niveau tillen dankzij onze handige nieuwsbrief editor. Je kunt in een handomdraai mooie mails samenstellen, zonder kennis te hebben van programmeren. Dankzij een handige drop & drag systeem kun je de mail maken zoals jij zelf wilt. Wij denken natuurlijk graag met je mee over de opmaak van de nieuwsbrief en zetten deze ook voor je klaar. Dan kun je daarna zelf aan de slag met het vullen van de mail. Ben je benieuwd hoe de mails er uit zien? Bekijk dan ons portfolio:

Nieuwsbrief voorbeelden

Wat zijn de kosten van het e-mailpakket?

Onze prijzen zijn gebaseerd op het aantal contactpersonen en beginnen bij €50,- per maand voor 500 contactpersonen. Het volledige prijsoverzicht vind je op onze pagina: Prijsoverzicht e-mailmarketing.

Slim gebruik maken van mailings?

Bedenk met ons de strategie en dan gaan we het samen implementeren! Maak een afspraak door onderstaand contactformulier in te vullen.


Lisanne Spaargaren
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp