Tips voor succesvolle e-mailmarketing Download hier ons
E-Book >>

Op zoek naar een e-mailmarketing bureau?

Dan ben je bij Gonect Online Marketing aan het juiste adres! Met onze eenvoudige e-mailmarketing software kun je samen met ons je eigen e-mailcampagnes opzetten. Door de campagnes op de juiste manier in te zetten bereik je je doelgroep, verhoog je het aantal websitebezoekers, beheer en versterk je je (klant)relaties, bouw je aan je imago en genereer je omzet. En zeg nu zelf: dat klinkt toch als muziek in de oren?

Wat kun je met onze e-mailmarketing software?

Maak kennis met e-mail-campagne.nl. Onze software biedt bedrijven de mogelijkheid om nieuwsbrieven naar relaties te versturen, zonder te investeren in hardware of IT personeel. De software is makkelijk in gebruik, waardoor je de focus kunt leggen op de inhoud van de nieuwsbrieven. Met onze software heb je onder andere inzicht in rapportages en ontvang je persoonlijke service. Wij ondersteunen je via telefoon, mail en video. Wij willen het jou zo eenvoudig mogelijk maken.

Wat zit er allemaal in ons e-mailmarketing pakket?

Ons e-mailmarketing pakket is meer dan alleen de software. Allereerst organiseren we een brainstorm waarin we alle opties rondom e-mailmarketing gaan bespreken en geven we tips om een zo goed mogelijke e-mailcampagne op te gaan zetten. Daarnaast krijg je een uitgebreide uitleg over het systeem en gaan we samen aan de slag om alles met je in te richten. Dus, even kort samengevat:

  • Je kunt onbeperkt nieuwsbrieven gaan versturen;
  • Wij organiseren een brainstormsessie van twee uur;
  • Wij ontwerpen een sjabloon die bij jouw huisstijl past;
  • En ondersteunen je middels telefoon, mail en chat.

Wat zijn de kosten van het e-mailpakket?

Onze prijzen zijn gebaseerd op het aantal contactpersonen en beginnen bij €40,- per maand voor 500 contactpersonen. Het volledige prijsoverzicht is te vinden op: prijsoverzicht e-mailmarketing.

 

Hebben we je al een beetje nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden, maar heb je nog geen antwoord op je vraag? Vul dan onderstaand formulier in en dan geven wij jou het antwoord!

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier!


Lisanne Spaargaren - Gonect
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

De laatste trends weten? Ontvang onze nieuwsbrief!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp