Op zoek naar een resultaatgericht Google Ads bureau?

Je bent op deze pagina beland met een specifiek doel; het vinden van een Google Ads (voorheen Google AdWords) bureau dat jouw organisatie een stap verder helpt. Wij gaan voor écht resultaat dat gebaseerd is op bedrijfsdoelstellingen. In een vrijblijvend gesprek bekijken wij wat de bedrijfsdoelstellingen zijn en hoe Google Ads (of andere online marketingmiddelen) helpt dit te bereiken. Vervolgens bedenken we een resultaatgerichte strategie en zorgen wij dat we  kunnen laten zien wat het écht oplevert.

De volgende stap zetten met je Google Ads-account, maar:

  • Ontbreekt het aan de kennis?
  • Ontbreekt het aan de tijd?

In principe kun je fulltime bezig zijn met een Google Ads-account. Hoe groter de organisatie, hoe meer uren er vereist zijn. Besteed je er niet voldoende tijd aan? Dan gooi je budget weg. En wat is nu de meest efficiënte werkwijze? Wat kun je allemaal automatiseren? Welke biedstrategie past bij jouw organisatie? Als Google Ads Partner met diverse gecertificeerde specialisten in dienst, helpen wij je naar de volgende stap. We doen het efficiënter én resultaatgerichter. We besparen je tijd en zorgen voor meer resultaat. Wat wil je nog meer?

Hoe werkt online adverteren via Google Ads?

Waar wil je nu op gaan adverteren? Ben maar niet bang, dat hoef je niet helemaal zelf te bepalen. We sparren hierover en vervolgens hebben we allerlei tools om te achterhalen waar jouw doelgroep op zoekt. Na dit zoekwoordenonderzoek, richten we het account in. Afhankelijk van de strategie, welke campagnetypes we inrichten. Denk hierbij aan tekstadvertenties, display ads, remarketing, YouTube-advertising, Google Shopping, etc.

Hoe gaan we als Google Ads partner te werk?

Online adverteren werkwijze
Meer over onze werkwijze? Klik hier

  1. Wij maken een zoekwoordenonderzoek waarin wordt onderzocht wat de meest effectieve zoekwoorden zijn.
  2. Er volgt een cruciale stap; het website-advies. We sturen namelijk veel bezoekers na je website, die moet dus wel optimaal zijn zodat het optimale resultaat behaald wordt.
  3. We richten het Google Ads account in een offline omgeving in en bespreken het.
  4. De conversiemetingen worden ingesteld, waardoor de resultaten van de online activiteiten worden gemeten.
  5. Tijd voor de livegang! De campagnes gaan online en worden constant gemanaged en geoptimaliseerd.

De basis van succes is goed contact. Daarom vinden wij het fijn om de voortgang geregeld te bespreken. Bij Google Ads draait het om efficiëntie, structuur en bijsturing. Het doel is om een hoog rendement te behalen terwijl we binnen het budget blijven.

 

 

Wil jij direct bovenaan in Google staan?

En meer rendement uit je marketingbudget halen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van Google Ads te bespreken!


Bart Rietjens
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp