Op zoek naar een professioneel Google Ads bureau?

Je bent op deze pagina beland met een specifiek doel; het vinden van een Google Ads (voorheen Google AdWords) bureau dat jou een stap verder kan helpen. Het is natuurlijk fijn om meer bezoekers op je website te krijgen, maar het draait uiteindelijk om écht resultaat. Je wilt graag je product(en) of dienst(en) verkopen. Als Google Ads bureau weten wij de fijne kneepjes van het online adverteren en zorgen wij voor stijgende bezoekersaantallen, conversies en meetbaar resultaat. Samen werken we aan de gestelde doelen.

Wil je hoger in Google door te adverteren via Google Ads, maar:

  • Heb je te weinig kennis van Google Ads?
  • Heb je geen tijd om Google Ads te beheren en te optimaliseren?
  • Heb je geen online marketing specialist om mee te brainstormen?

Hoe beter we Google Ads optimaliseren, hoe beter het resultaat! Waarom is het slimmer om je Google Ads uit te besteden aan een Google Ads bureau? Allereerst vergt het veel tijd die je wellicht beter aan andere activiteiten kunt besteden. Ten tweede hebben wij de experts in huis. Of we nu een geheel nieuwe campagne moeten opzetten of reeds bestaande campagnes moeten optimaliseren. Wij gebruiken als gecertificeerd Google Partner onze opgedane kennis voor jou om ook voor jou het maximale te behalen.

Hoe werkt online adverteren via Google Ads?

Jij kiest de zoekwoorden waarmee je bovenaan in de Google zoekresultaten wilt staan. Dit doen we op basis van een gedegen onderzoek waarmee we exact weten waarop jouw doelgroep zoekt. Je betaalt enkel wanneer een bezoeker op de door jou gekozen termen zoekt, op je Google Ads advertentie klikt en dus op je website terecht komt. Wij worden bijvoorbeeld graag gevonden wanneer er gezocht wordt op ‘Google Ads uitbesteden‘.

Hoe gaan we als Google Ads Partner te werk?

Online adverteren werkwijze
Meer over onze werkwijze? Klik hier

  1. Wij maken een zoekwoordenonderzoek waarin wordt onderzocht wat de meest effectieve zoekwoorden zijn. Tevens wordt er een website-advies gegeven.
  2. Daarna richt Gonect het Google Ads account in de offline omgeving in.
  3. In de derde fase worden de conversiemetingen ingesteld, waardoor de resultaten van de online activiteiten worden gemeten. Tevens wordt de website op zoekwoorden geoptimaliseerd.
  4. Tijd voor de livegang! De campagnes gaan online en worden constant gemanaged en geoptimaliseerd. Dit proces zorgt er voor dat de Ads campagnes en de website goed scoren in Google.

De basis van succes is goed contact. Daarom vinden wij het fijn om de voortgang geregeld te bespreken. Bij Google Ads draait het om efficiëntie, structuur en bijsturing. Het doel is om een hoog rendement te behalen terwijl we binnen het budget blijven.

 

 

Wil jij direct bovenaan in Google staan?

En meer rendement uit je marketingbudget halen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van Google Ads te bespreken!


Bart Rietjens
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

De laatste trends weten? Ontvang onze nieuwsbrief!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp