Het feest kan beginnen!

Op 16 februari 2014 om 13.43 uur was het zover: Gonect werd officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel! In de afgelopen vijf jaar is het bureau dat ooit door twee heren uit Someren is opgericht, uitgegroeid tot een krachtig online marketing bureau. Wat begon als social media bureau, is nu uitgebreid tot het volledige online pakket. Van zoekmachine-optimalisatie en Google ads, tot social media en e-mailmarketing. Wij doen het allemaal! Wij blikken dan ook graag eventjes terug naar een aantal hoogtepunten van de afgelopen jaren.

Van toen naar nu…

Logo Gonect 

16 februari 2014

Bart en Gert herinneren het nog erg goed. Het moment dat ze hun krabbel onder het papiertje hadden gezet. De euforie en de trots. Ze waren nog geen dag afgestudeerd en er stond al een bedrijf op hun naam. Hallo, Gonect!

 

Partner in social media

18 maart 2014

De allereerste website van Gonect werd gelanceerd. Het krabbeltje bij de Kamer van Koophandel was nu écht werkelijkheid geworden. Vanaf deze dag staat Gonect officieel op het wereldwijde web.

 

Gonect - Join for kids

27 mei 2014

De eerste keer dat we het nieuws hadden bereikt: ”Startend bedrijf Gonect steunt goed doel Join!forkids middels beheer social media”. De stichting was zo bezig met haar eigen activiteiten, dat ze geen tijd meer hadden voor social media. Gonect besloot om een handje te helpen bij de inzet van social media en zo een steentje bij te dragen aan de toekomst voor kansarme kinderen.

 

Gonect Google Partner

15 juni 2014

Onze badge van Google Partners staat niet voor niets overal te pronken. We doen er alles aan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van Google en middels de badge als gecertificeerde Google Partner weet iedereen dat ook.

 

Thema-avond Gonect

26 september 2014

We hebben een online marketing thema-avond georganiseerd voor onze klanten. Deze avond werd gehouden in het pronkstuk van Someren (De Ruchte) en de zaal zat vol! Met een humoristisch intermezzo van Rob Scheepers was het een succesvolle avond, waarmee we in nog geen paar maanden tijd al voor de tweede keer in de krant kwamen te staan.

 

Kantoor schilderen

18 juni 2016

Een hele week klussen stond op de planning, want we hadden een nieuw kantoor gevonden op de Brouwer 6 in Someren. Het was tijd om de keukentafel in te ruilen voor een echt kantoor. De groene verfpotten waren al ingeslagen en de muren kregen dan ook een mooi likje verf. Nog wat meubels plaatsen en het logo op de gevel en klaar was Ke… Uhm, Gnect.

 

Aaron Gonect

 1 november 2016

Van de twee compagnons, naar de drie musketiers. Met een vernieuwde website, een eigen kantoor en steeds meer leuke klanten om voor te werken,  was het tijd voor een eerste medewerker/collega. Aaron kwam erbij als onze SEO-specialist en nu hadden we nóg meer kennis in huis.

 

E-mailcampagne

 4 november 2016

Met 3 online marketing diensten namen wij geen genoegen. Vanaf dit moment hadden wij onze eigen software voor e-mailmarketing, zodat wij onze klanten nog beter konden helpen. Maak kennis met e-mail-campagne.nl!

 

Sponsor Ruchte

20 april 2017

Voor wat, hoort wat. We hebben al meerdere toffe evenementen bijgewoond in de Ruchte en vanaf dit moment zijn we dan ook officieel sponsor van de Ruchte. Op deze manier dragen wij regionaal ons steentje bij.

 

Nieuwe medewerker Gonect

 3 juli 2017

Nóg een nieuw gezicht erbij! Het aantal klanten groeit en dat vraagt natuurlijk om extra versterking. Als creatieve online marketeer kijkt Lisanne dan ook mee naar de grafische vormgeving, al ligt de focus voornamelijk op social media en e-mailmarketing.

 

Mike stagiaire

31 augustus 2017

We hadden al wel nieuwe collega’s aan het team toegevoegd, maar nog geen stagiaire(s). Het was tijd om op zoek te gaan naar onze allereerste stagiair en die hadden we al snel gevonden. Mike durfde het aan om de stap te zetten en wij hadden het voordeel dat hij het niet erg vond om de afwas te doen.

 

Nieuwe website Gonect

 4 januari 2018

Het nieuwe jaar vroeg om een nieuwe website. Een strakker design, een stuk persoonlijker en meer passend bij Gonect. Het resultaat? Dat is waar je nu naar kijkt!

 

Nieuw kantoor Gonect

24 januari 2018

We konden het officieel van de daken schreeuwen, want we gingen verhuizen! Vandaag werd het contract getekend en dat betekende dat vanaf april 2018 wij naar het Kantoor gingen verhuizen. Een nieuw kantoor met nog meer ruimte voor al onze medewerkers. Ohja, en nog meer parkeerplaatsen.

 

Kennis emailmarketing

15 maart 2018

Kennis delen. Daar draait het bij ons om! We hadden voor het eerst in de geschiedenis een kennissessie gegeven over e-mailmarketing in de Ruchte. Geen reden om gespannen te zijn, want het was een erg leerzame en leuke avond! We hadden een groep enthousiaste deelnemers die vol inspiratie weer naar huis gingen.

 

Kantoor Gonect

11 april 2018

We zijn officieel verhuisd! Vanaf vandaag is ons kantoor te vinden op de Witvrouwenbergweg 8D te Someren. We zijn nu gevestigd in het pand met de toepasselijke naam ”Het Kantoor”. De nieuwe locatie is gelukkig niet ver van ons oude kantoor. Twee minuutjes doorrijden en je staat hier op de stoep.

 

Nieuwe medewerkers paul en mitchell

 3 mei 2018

Al die ruimte in ons nieuwe kantoor moest opgevuld worden, dus we hebben er niet één, maar twee nieuwe collega’s bij! Paul neemt de taak van SEO-specialist op zich en Mitchell gaat aan de slag om alle Google Ads accounts van klanten te optimaliseren.

 

Klanttevredenheidsonderzoek

16 november 2018

Het allereerste klanttevredenheidsonderzoek was verricht en daarbij kregen wij wel een enorme glimlach van op onze gezichten. Zo scoorden we een 8,4 uit 10 voor tevredenheid! Het bracht ook in beeld wat we moeten doen om  een 10 te halen. Iedereen die er aan mee heeft geholpen: bedankt!

 

Nieuwe medewerker Femke

 6 december 2018

Het SEO team kon wel een extra handje gebruiken, dus hadden wij weer een nieuwe collega aan ons team toegevoegd. Femke helpt al onze klanten om nóg beter op het wereldwijde web gevonden te worden.

 

Gonect 5 jaar

16 februari 2019

Wat begon als een bedrijfje aan de keukentafel is nu uitgegroeid tot een mooi online marketing bureau met een vast team van acht personen. Vandaag bestaan we officieel vijf jaar en wij proosten alvast op de komende vijf jaar!

Wil je ons feliciteren? Dat mag!

Je kunt hieronder gerust je berichtje achterlaten. Wil je het liever een keer mee vieren? Dan prikken we gewoon even een datum.


5 jaar
  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp